Wednesday, October 15, 2008

New Kids on the Block

For et par måneder siden hørte jeg rygter om at New Kids on the Block var samlet igen og igang med at optage et nyt album. Min indre 11-årig løftede interesseret hovedet, men da jeg ikke hørte mere om det, faldt hun til ro igen.

I går sad jeg så og så nogle gamle NKOTB musikvideoer på YouTube og skimmede de øverste kommentarer: "I'm going to their concert next week. Can't WAIT!" "Just saw them in concert yesterday, they were GREAT".

:-O

Google to the rescue - selvfølgelig har de en officiel hjemmeside, og den er god nok. Ikke alene har de fundet sammen igen, de udgav et nyt album i sommers, og er i øjeblikket på tourne i USA og kommer til Europa til januar!

11-årige Maria måtte holde sig selv for munden for ikke at 'squee' (uoversætteligt!) alt for højt. Men æv! De kommer ikke til Danmark. Irland, England, Holland og Tyskland... ikke Danmark.

Jeg brokkede mig over det til Lars, og sagde i spøg at jeg måske bare skulle tage til London og høre dem der. "Ja, det kan du da sagtens! Så kan jeg give dig billetterne i julegave" !!! Okaaay... jeg havde på intet tidspunkt seriøst overvejet det, men nu skulle jeg lige pludselig til at finde ud af om det rent faktisk ville være det værd. Lars skal arbejde den weekend, så han ville ikke kunne komme med. Ikke at det er noget problem, men det er altid rarest at rejse sammen med nogen.

Min største bekymring er om jeg vil kunne lide deres nye musik. Jeg elsker "Step By Step", men det album er fra 1990, og jeg kan ikke rigtig regne med de vil spille så mange 'oldies' til koncerten. Hvis det var en 'nostalgi' koncert med alle deres gamle numre ville der slet ikke være nogen tvivl, men nu... Tja, jeg havde slet ikke hørt deres nye album endnu.

Det har jeg så nu. Jeg købte det online og downloadede det for at lytte til. Jeg foretrækker stadig langt deres tidligere musik, men det er måske også unfair at sammenligne sange jeg har hørt 3 gange med sange jeg har hørt et sted mellem 300 og 3000 (hvis det kan gøre det) gange. De er ganske gode... men gode nok til at det er det værd at tage til London for at høre dem? I don't know...

Mit rationelle jeg tænker, "Nah, det er nok ikke det værd. Især ikke når jeg skal afsted alene. Jeg venter bare og ser om de kommer til Danmark en gang i fremtiden." Mit 11-årige jeg tænker, "Let's go, let's go, let's go, let's go!!!!"

Ved endnu ikke helt hvilket 'jeg' jeg skal lytte til, så nu bliver jeg ved med at tænke og lytte weekenden over, og så skal jeg bestemme mig. Det ville trods alt være FOR ærgeligt at beslutte mig for at tage afsted, og så finde ud af at koncerten er udsolgt.

No comments: