Thursday, June 16, 2011

Pinsesøndag

Pinsesøndag startede allerede kl. 6:30 for mig i år... ganske vidst ringede mit vækkeur først kl. 7, men jeg vågnede tidligere, og tænkte at jeg lige så godt kunne komme op og i gang, så kl. 7:30 stod jeg i køkkenet i kirken sammen med Rita, Mette, Karina og flere andre for at lave mad til vores Gospelbrunch. Jeg elsker vores traditionelle Gospelbrunch, men jeg er lige ved at sige at jeg næsten nød timerne i køkkenet sammen med nogle af mine yndlingspersoner fra menigheden lige så meget! Vi hyggede os gevaldigt, og 'mange hænder gør let arbejde', så brunchen var klar da resten af menigheden dukkede op.

Jeg kan ikke sige præcis hvorfor, men jeg tror næsten at dette års brunch var den bedste OVERHOVEDET. Mystisk, for det er samme band og samme menu som altid, men der var bare en stemning jeg ikke har mærket lige til længe, og jeg var fuldstændig høj bagefter :) Breeze of Gospel har været vores "band of choice" de sidste 6 år, så de kender os nu, genkender folk fra år til år og ved hvad de kan tillade sig... som f.eks. at få præsten til at synge solo og sende opmærksomheden ned til de tre 'dansetøser' nede bagved ;-)

Det var helt fantastisk! Jeg er stadig oppe og køre over det, og glæder mig allerede til næste år!

Jeg droppede dog selve gudstjenesten, for Lars havde aftenvagter hele weekenden, og jeg ville gerne lige bruge bare et par timer sammen med ham inden han skulle afsted. Det var dog så pragtfuldt vejr, så efter han var taget afsted, besluttede jeg mig for at jeg ikke gad sidde indendørs hele dagen, så jeg pakkede mit strikketøj sammen, og tog afsted mod København, hvor jeg havde læst om en World Wide Knitting In Public event i Kongens Have. Jeg tænkte at det ville være et besøg værd selvom jeg ikke kendte nogen, og det havde jeg heldigvis ret i! Fælles interesse = instant samtaleemne :D

Jeg havde spekuleret på om jeg ville kunne finde gruppen når jeg nu kom for sent (det begyndte kl. 12, jeg var der først ca. halv to), men det viste sig absolut ikke at være noget problem! Det er trods alt lidt svært at overse 80+ personer der sidder på tæpper i en stor gruppe med deres strikketøj! Jeg fandt en plads lidt i yderkanten, og faldt straks i snak med dem der sad rundt om mig. De fleste kom sammen med venner, men eftersom det var blevet slået stort op både på Ravelry.com og Facebook var jeg absolut ikke den eneste der kom alene. Vejret kunne ikke have været bedre (hvilket betød at min venstre arm var lidt rød da jeg kom hjem... så kan jeg lære at sidde stille i samme stilling i så mange timer! ;) ), selskabet var glimrende, og selvom jeg kun blev en 3-4 timer, nåede jeg at komme et GODT stykke videre med min vest.

Folk var blevet opfordret til at tage deres bedste/skøreste værk med, og der var en konkurrence for at finde det bedste stykke arbejde. Jeg fik en masse inspiration fra det, men der er ingen tvivl om hvad min personlige yndling var...

Er den ikke bare fantastisk! Nu vil jeg også have en! Den vandt da også en meget fortjent førstepræmie :)

Og nu har min vest et ærme og en smule af ryggen.

3 comments:

Anonymous said...

Det ser vel nok ud til at have været festligt. Jeg bliver altså nødt til at få taget strikketøjet frem igen!

Mor said...

Ups - det var din mor der kom med den kommentar og som sædvanlig ikke kunne finde ud af at gøre det rigtigt

Maria said...

Gættede mig godt til at det var dig ;) Næste år må du tage med mig til WWKIP!